Kitbedrijf Lelystad

Al meer da 15 jaar helpt Kitbedrijf Lelystad u met flexibele voegafdichting en het kitten van alle voegen in uw huis. Of het nu gaat om het afkitten van de badkamer of de keuken, onze experts staan voor u klaar in de omgeving van Lelystad. Wij hebben een ruim portofolio van vaste klanten, zoals particulieren en bedrijven. Heeft u een klus in huis die moet worden afgewerkt schakel dan een van onze specialisten in. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit zodat u lang zonder zorgen kunt genieten van de afgewerkte kamer. Maak vandaag nog een afspraak met een van onze vakmannen en wij zorgen voor de rest. Van een renovatie tot nieuwbouw, groot of klein bij ons kunt u terecht voor alle soorten klussen.

Ervaren in het aanbrengen van uw kitvoegen

Doordat kitbedrijf Lelystad al meer dan 15 jaar ervaring heeft in het kitten van badkamers, keukens, plinten, kozijnen en zwembaden kunnen wij elke klus aan. Deze ervaring vertaald zich dan weer in de kwaliteit die wij keer op keer leveren. Al onze vakmensen worden het hele jaar door gekeurd om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de kitvoegen constant blijft en u dus nooit bang hoeft te zijn dat de kitvoegen kwaliteit verliezen. U moet zich er wel bewust van zijn dat de kitranden niet eeuwig meegaan en u dus met de tijd onderhoudt zal moeten plegen. Hierbij kunnen wij u helpen door informatie te geven over waar u op moet letten zodat u zo lang mogelijk kan blijven genieten. U kunt bij ons terecht voor kitvoegen, epoxyvoegen en of andere kitwerkzaamheden. De vakmensen van kitbedrijf Lelystad helpen u graag verder met uw verzoek en proberen u zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden en de kosten.

Welke soort kit hoort bij uw klus

Misschien bent u hier niet bekend mee en denkt u dat kit gewoon kit is, maar niks is minder waar. Er zijn een aantal verschillende soorten kit die elk voor een andere klus moeten worden gebruikt. Kitbedrijf Lelystad is door onze ervaring bekend met alle soorten kit die nodig zijn voor specifieke klussen. Om u een idee te geven van de verschillende soorten zullen wij u hier kort uitleggen welke soorten er zijn.

  • ACRYLAATKIT

Dit is een plasto-elastische afdichtingskit die voor zowel binnen als buiten geschikt is. Deze kit heeft de eigenschap dat het op verschillende soorten materiaal hecht, zelfs als de ondergrond nog vochtig is. Deze kit kan makkelijk overschildert worden en is goed te gebruiken voor het afdichten van kieren, naden en scheuren. Kitbedrijf Lelystad raadt wel aan om deze soort niet te gebruiken op voegen die in aanraking komen met water.

  • HIGH TACK KIT

Deze soort is zeer geschikt voor bijvoorbeeld montagelijm of als afdichtingskit. Deze kit is bijzonder goed te gebruiken in en rondom het huis. Naast het feit dat deze kit snel hecht, maar fungeert tegelijkertijd ook meteen als montagelijm. Omdat deze kit is voorzien van een V-groef wordt het raakvlak vergroot en dus ook de hechting is beter. Kitbedrijf Lelystad helpt u graag verder met alle werkzaamheden in of rondom uw huis.

  • LIJMKIT / MONTAGEKIT

Het mooie aan deze soort kit is dat het een diverse toepassing heeft in en rondom uw huis en gebruikt kan worden voor verschillende werkzaamheden. Deze soort is veelvuldig te gebruiken op diverse soorten materialen, hierdoor is deze multifunctionele kit erg goed. Het kan gebruikt worden voor het verlijmen van allerlei voegen of het kan ook fungeren als opvulling voor verschillende scheuren en naden.

  • SILICONENKIT

De siliconenkit is een duurzame kit die gemaakt wordt op basis van hoogwaardig polysiloxanen. Volgens de vakmensen van kitbedrijf Lelystad is het grote voordeel hiervan is dat het schimmelbestendig, elastisch en duurzaam is. Het enige met deze kit is dat het eigenlijk alleen goed hecht op een ondergrond waar geen primer aanwezig is. Deze kit is uitstekend voor ruimtes waar bijvoorbeeld schimmel niet gewenst is, zoals badkamers, keukens of de toilet. Voor bedrijven wordt deze kit ook wel toegepast in koel- en vriescellen.

Het beste gereedschap voor alle kit klussen

Voor creëren van kwalitatief goed afgewerkte voegen, naden en of scheuren raadt kitbedrijf Lelystad aan om een vakman in te zetten. Goed gereedschap is het halve werk, maar kwaliteit komt toch echt door een vakman. Wij hebben in de praktijk te vaak gezien dat doe-het-zelf kitafwerkingen vaak aan de wensen overlaten. Er wordt niet goed nagedacht over een gelijke spreiding en het gebruik van de juiste soort kit voor de specifiek klus. Dit is zonde want u heeft geld en tijd besteed aan het kitten om er dan achter te komen dat de naden, scheuren en voegen niet naar behoren zijn afgekit. Zorg er dus voor dat u bij elke klus meteen een expert inschakeld zodat u weet dat het goed gebeurd. Bel nu voor een offerte naar kitbedrijf Lelystad en ben verzekerd van een snelle en goed afgewerkte klus.