Kit verwijderen

  • 5 Jaar garantieHoge kwaliteit
  • +15 Jaar ervaringSnel en vakkundig personeel
  • U kunt bij ons pinnenGeen probleem pinnen mag!

Kit verwijderen is een lastig werk dat goed gedaan met worden om de nieuwe kit goed te laten hechten. De oude kit is meestal stug en blijft aan alle kanten kleven. Voor Kitbedrijf Lelystad is dit een koud kunstje.

Het juiste materiaal

U kunt zelf proberen om de oude kit te verwijderen, hiervoor heeft u een lange stanley mes nodig om goed door te dringen in de kitlaag. Wij raden het trouwens niet aan om de kit zelf te verwijderen, omdat het werken met en stanley mes ook lelijke verwondingen kan opleveren. Verder kunt u het bad of de andere ondergrond beschadigen met het werken van het scherpe mes. Wij zijn ervaren met het werken van een stanley mes en nemen graag dit werk uit handen.

Realiseren van een goed ondergrond

Doel van het verwijderen van de kit is dat de ondergrond weer helemaal schoon is voor een nieuwe kit laag die goed kan hechten. Nadat alle kit uitgesneden is moet de opvlakte nog wel in de primer gezet worden voor een extra goede aanhechting te krijgen. Wilt u meer weten over kit verwijderen dan kunt u ons contacten via de mail of telefoon.