Keuken kitten

  • 5 Jaar garantieHoge kwaliteit
  • +15 Jaar ervaringSnel en vakkundig personeel
  • U kunt bij ons pinnenGeen probleem pinnen mag!

Al meer dan 30 jaar zijn de vakmensen van kitbedrijf Lelystad gespecialiseerd in keuken afkitten voor alle soorten woningen. Of het nu gaat om een nieuwbouw project of een bestaande woning die moet worden gerenoveerd. Een keuken afkitten moet goed worden gedaan om er lang plezier van te hebben. Er wordt veel tijd doorgebracht in de keuken en hier wordt veel gewerkt met vochthoudende producten. Dit zorgt ervoor dat er veel kans is op schimmelvorming. Een keuken afkitten is daarom geen overbodige luxe. Vaak wordt gekozen om siliconenkit te gebruiken bij het afdichten van naden, scheuren of voegen in de keuken.

Voegen, naden en scheuren afkitten in de keuken

De keuken is vaak het centrum in elk huishouden. We maken ons eten erin klaar en vaak staat de keuken centraal in alle feestjes die worden gehouden. Etensresten en vochthoudende producten blijven dan ook vaak achter in de hoekjes en naden van de keuken. Wanneer de keuken afkitten niet goed wordt gedaan, dan verhoogt u de kans op rot. Deze producten zorgen voor ophoping van verschillende schimmels die aanslag plegen op alle naden, voegen en eventuele scheuren. Wij van kitbedrijf Lelystad raden dan ook aan om de keuken afkitten te laten doen door vakmensen om zo de kwaliteit te garanderen. Dit zorgt er dan ook weer voor dat u zorgeloos feestjes kan organiseren in de keuken. En natuurlijk lekker kan blijven spetteren tijdens het koken zonder problemen. Mocht u in een nieuwbouw project komen te wonen of u wilt de keuken renoveren, neem contact op met een van onze vakmensen.

De kit expert voor de particulier of aannemer

Kitbedrijf Lelystad heeft ruime ervaring in keuken afkitten voor zowel de particuliere klant of voor aannemers. Het enige verschil tussen deze twee soorten klanten is de grootte van het project. Het maakt niet uit wat de wensen zijn onze vakmensen staan voor u klaar. De keuken afkitten moet goed gebeuren om er zo lang mogelijk, zorgeloos van te kunnen genieten. De voegen, naden en of scheuren in de keuken moeten wel goed worden afgekit door een professional om schimmel en rot te voorkomen. Vaak worden voor klussen in de keuken gekozen voor siliconenkit omdat deze goed werkt op plekken die in contact komen met water. Elke klus vraagt weer om een andere expertise van het bedrijf. De keuken van een particulier heeft vaak minder slijtage dan een keuken die voor commerciële doeleinden wordt gebruikt. Maar de techniek die wordt toegepast is hetzelfde, evenals de materialen die worden gebruikt. Heeft u nu een klus in de omgeving van Lelystad maak dan vandaag nog een afspraak.

Kit in de keuken vakkundig laten verwijderen

Wanneer u in bestaande bouw de keuken afkitten moet dan zult u eerst de huidige kitranden moeten verwijderen. Vaak is de kitrand onderhevig aan rot en zitten er veel gaten in. Het is zaak om deze kit eerst vakkundig te laten verwijderen zodat alles weg is. Kitbedrijf Lelystad raad aan om eerst de oude kit te volledig te verwijderen alvorens u de keuken afkitten met nieuwe kitranden. Alle randen, naden, voegen moeten goed worden schoongemaakt, anders zal de nieuwe kitrand niet goed hechten. De keuken afkitten is een vak apart en moet goed gebeuren. Schakel dus nu een van onze vakmensen in.